1-A B V A B D C D C A A C D B16-20CABCB21-25 DCBDC 26-30CBCDC31-35 ADDBB 36-40DEFAC41-45 ADBBC 46-50ACADB51-55 BCCDA 56-60DDCBB61. it 62.of63. is 64.overlooking65. became 66.which67. the 68.geographical69. equipped 70. that短文改错：71. Look back to ... Look → Looking72. ... several days before ... before → ago73. ... I think reason ... reason前加the74. But I believe ... But → And75. ... make friends with ... make → made76. ... from other city ... city → cities77. Most important ... important → importantly78. ... I shouldn't have ... shouldn't → couldn't79. ... wish everyone for ... 去掉for80. ... we take count. count → countsOne possible version:Hi everyone! I'm Li Hua from Senior Three.Today I am glad to be running for chairman of the English Club. I think I'msuitable for the position. As monitor of my class, I have been thought highlyof by my classmates and teachers. I'm a good communicator and good atorganising activities. Most importantly, I can speak fluent English and oftencommunicate with foreigners.If I'm lucky enough to be elected aschairman, I will try my best to arrange more activities and create a strongerEnglish atmosphere for us. I sincerely hope you will give me a chance and votefor me.Thank you.部分解析阅读理解：A篇（艺术）本文是记叙文。文章讲述了乐队指挥Andersson把音乐带入生活的故事。21. D。细节理解题。由第二段末的 I bought many recordings of the world's great orchestras andconductors and listened to them for hours on end可知。22. C。推理判断题。由第三段中的What audiences do not see is all the work ... with the orchestra可推断，乐队指挥在正式表演前需要做很多的准备工作。23. B。推理判断题。由第四段中的reads about the composer's life ... Her goal is to recreate themusic as the composer intended可推断，Andersson之所以了解作曲家们的生活是为了更好地再现他们的音乐。24. D。细节理解题。由倒数第二段中的To help young musicians understand how to play the music, Anderssonmight tell them to ... 可知。B篇（家庭、朋友与周围的人）本文是议论文。作者认为家长们过分注重孩子们的天赋而忽略了品格。25. C。推理判断题。由第一段开头的I'm having a lot of conflicting emotions和第二段中的Maybe I'd be out therebragging with some moms if she was ... 以及第三段中的But that's a lie. I prayed for better than normal. Maybe that's whyI feel terrible when ... 可推断，作者的女儿智力平平；当听到别的妈妈夸耀自己孩子多么有天赋时，作者会感到很羞愧。26. C。词义猜测题。由第二段中的if she was reading on an eighth grade level instead of ... beingsome kind of combination of Gandhi and Mozart可推断，划线词的意思是“奇才”。27. B。推理判断题。由第四段中的she also cares about other people's feelings及下文所举的两个例子可推断，Violet是一个善良的女孩。28. C。细节理解题。由最后一段中的But no one brags about how nice their kid is ... stories of kindness可知，作者喜欢听关于孩子们的好品格的故事。C篇（健康）本文是说明文。文章介绍了季节性过敏加剧的原因和缓解办法。29. D。推理判断题。由第一段中的The long winter with bitter cold temperatures delayed some trees ...the biggest cause of spring allergies可推断，气候变化，即较长的冬季，导致一些树木延期授粉，进而导致大量的树木在同一段时间授粉，从而使季节性过敏加剧。30. C。细节理解题。由第一点建议中的So by peeling or cooking fruit, you can lessen or completely avoidany reaction可知。31. A。推理判断题。由第二点建议中的Hair pastes cause the hair to become a pollen magnet可推断，美发产品会吸引花粉。32. D。细节理解题。由第三点建议中的make sure you at least wash your face at night可知。D篇（购物）本文是应用文。文章是一则座椅电梯的广告。33. D。细节理解题。由文中的A simple clear LED display shows the status of the stairlift可知，显示屏可以显示座椅电梯的状况。34. B。细节理解题。由文章末的EXPIRES October 31, 2015可知，只有在2015年10月31日前购买才能享受优惠。35. B。文章出处题。通读全文可知，本文是一则关于座椅电梯的广告。七选五：话题：个人情感本文是议论文。文章论述了钱与快乐不成正比。36. D。D项与上文的oftenlong hours away from home ... richer financially相呼应。37. E。E项是针对第一段所提问题的回答；下文People who earn a good living are often happier than people who livein poverty进一步说明了E项的内容。38. F。F项与上文的comfortablestandard相呼应；下文Here inthe U.S., the standard falls around $75,000是对F项的举例说明。39. A。A项在此起承上启下的作用，引出人们关于金钱和快乐的错误观念。40. C。C项与上文的the ideathat life would be happier ... measurable happiness及下文的People who earned $50,000 wereonly 9 percent more content than those making $25,000相呼应。完形填空：话题：现代技术本文是说明文。文章介绍了一款只能接电话的手机。41. A。42. D。智能手机在我们的生活中已经变得如此“普遍（common）”以至于很“难（hard）”想起以前网络覆盖范围很小时的生活。43. B。由第三段中的people to live in the moment及the minimum amount of connectedness可推断，Light Phone的设计宗旨是使它被使用得尽可能“少（little）”。44. B。智能手机能给人提供各种信息和便利，使用率很高；而Light Phone则是为了使人们少用手机。故这款手机的设计理念是与主流“趋势（trend）”相反的。45. C。由下文的make a product可推断，两位创办人见面后很快决定要“创造（create）”一种产品。46. A。由下文的people to live in the moment可推断，两位创办人想创造一种帮助人们与外界“断开联系（disconnect）”的产品，从而使人们不受太多外界的干扰，活在当下。47. C。由第一段末的go against the ... 可推断，这款新研发的产品的功能与智能手机的功能“相反（opposite）”。48. A。由上文可知，新型产品“可以使（allows）”人们活在当下。49. D。由第四段中的receive forwarded calls from your phone, which you leave at home可知，创办者们开始考虑人们可以把手机“留（leave）”在家里。50. B。由下文的doesn't have a screen at all可推断，这款没有屏幕的装置应该很“小（small）”。51. B。这款装置“只（just）”有一个数字键盘。52. C。把手机留在家里可以使人们获得片刻休息，从而尽情“享受（enjoy）”周围的世界。53. C。由上段的your phone, which you leave at home in order to ... 及下文的for certain ... we don't really... 可推断，创办者们不是说人们“不应该（shouldn't）”使用智能手机。54. D。由下文的like when taking your kid to the park or having dinner with yourwife可推断，此处是说某些“时刻（moments）”。55. A。上文提到人们在某些时刻可以把手机留在家里，也就是说人们有时实际上并不“需要（need）”来自脸谱网等的通知。56. D。由下文的wondering if someone's trying to ... in an emergency可推断，Light Phone使人们在休息的同时不用“担心（anxiety）”别人会不会有急事与自己联系。57. D。由第四段中的the ability to receive forwarded calls from your phone可推断，Light Phone可以使使用者转接到打给智能手机的电话，因而使用者不必担心有人需要紧急“联系（reach）”他们。58. C。“如果（if）”享受生活的机会还不够吸引人的话，使用者随后还可以看到智能手机上所有的通知等。59. B。由下文的and notifications可推断，此处是指来自智能手机的不太紧急或重要的信息。故选emails。60. B。由上文的isn't attractive enough可推断，使用者随后能够看到来自智能手机的电子邮件和通知，这就像是给使用者的“款待（treat）”。语法填空：61. it。考查代词。设空处指代上文的the closest U.S. port city to Europe，故填it。62. of。考查介词。consist of是固定短语，意为“由……组成”。63. is。考查一般现在时。由前句可知，设空处描述的是客观事实，故填is。64. overlooking。考查动词-ing形式作定语的用法。peninsulas与overlook（俯瞰）之间是逻辑上的主谓关系，且overlook所表示的动作正在进行，故填overlooking。65. became。考查一般过去时。由in the 18th century可知，become所表示的动作发生在过去，故填became。66. which。考查关系词。设空处引导非限制性定语从句，指代前面整个主句的内容，故填which。67. the。考查定冠词。序数词前要加定冠词the。68. geographical。考查形容词作定语的用法。设空处修饰名词position，故填形容词geographical。69. equipped。考查过去分词作定语的用法。equip与ships之间是逻辑上的动宾关系，且equip所表示的动作已完成，故填equipped。70. that。考查连接词。设空处引导宾语从句且从句中不缺成分，故填that。
Unit 1A SHORT HISTORY OF WESTERN PAINTINGArt is influenced by the customs and faith of a people. Styles in Western art have changed many times. As there are so many different styles of Western art, it would be impossible to describe all of them in such a short text. Consequently, this text will describe only the most important ones. Starting from the sixth century AD. The Middle Ages(5th to the 15th century AD) During the Middle Ages, the main aim of painters was to represent religious themes. A conventional artistof this period was not interested in showing nature and people as they really were. A typical picture at this time was full of religious symbols, which created a feeling of respect and love for God. But it was evident that ideas were changing in the 13th century when painters like Giotto di Bondone began to paint religious scenes in a more realistic way. The Renaissance(15th to 16th century) During the Renaissance, new ideas and values gradually replaced those held in the Middle Ages. People began to concentrate less on religious themes and adopt a more humanistic attitude to life.At the same time painters returned to classical Roman and Greek ideas about art. They tried to paint people and nature as they really were. Rich people wanted to possess their own paintings, so they coule decorate their superb palaces and great houses. They paid famous artists to paint pictures of themselves, their houses and possessions as well as their activities and achievements. One of the most important discoveries during this period was how to draw things in perspective. This technique was first used by Masaccio in 1428. When people first saw his paintings, they were convinced that they were looking through a hole in a wall at a real scene. If the rules of perspective had not been discovered, no one would have been able to paint such realistic pictures. By coincidence,oil paints were also developed at this time, which made the colours used in paintings look richer and deeper. Without the new paints and the new technique, we would not be able to see the many great masterpieces for which this period is famous. Impressionism(late 19h to early 20th century) In the late 19th century, Europe changed a great deal,from a mostly agricultural society to a mostly industrial one. Many people moved from the countryside to the new cities. There were many new inventions and social changes also led to new painting styles. Among the painters who broke away from the traditional style of painting were the Impressionists, who lived and worke in Paris. The Impressionists were the first painters to work outdoors. They were eager to show how light and shadow fell on objects at different times of day. However, because natural light changes so quickly, the Impressionists had to paint quickly. Their paintings were not as detailed as those of earlier painters. At first, many people disliked this style of painting and became very angry about it. They said that the painters were careless and their paintings were ridiculous. Modern Art(29th century to today) At the time they were created, the Impressionist paintings were controversial, but today they are accepeted as the beginning of what we call “modern art”. This is because the Impressionists encouraged artists to look at their environment in new ways. There are scores of modern art styles,but without the Impressionists, many of these painting styles might not exsist. On the one hand, some modern art is abstract; that is, the painter does not attempt to paint objects as we see them with our eyes, but instead concentrates n certain qualities of the object, using colour, line and shape to represent them. On the other hand, some paintings of modern art are so realistic that they look like photographs. These styles are so different. Who can predict what painting styles there will be in the future?
请到这里下载: 【新版 人教新课标英语选修六课本录音(含单词)mp3.rar】链接:http://pan.baidu.com/share/link?shareid=3785308208&uk=1412719337 密码:kfoe
外研版高中英语选修6 第6模块的答案 课后习题的答案
选择题( )1.They asked me ________________. A. if she will come B. how many pencils I want to have C. they help us learn it D. what was wrong with me答案：D( )2. Wang Hai likes music a lot and I often see him _________ music. A. hear to B. listen to C. to hear D. to listen答案：B完成句子1.你应该整理你的床。 You should ________________ ________________ ________________.答案：make your bed5.我喜欢和他么交朋友。 I like _______ _______ _______ ______________ them .答案：to make friends with